ELS NOSTRES SERVEIS

CÀRREGA COMPLERTA

Estem ubicats en una zona estratègica, a 100 km de Tarragona i de Castelló, així com a 200 km de Barcelona, de València i de Saragossa.

Tots els dies tenim camions per tota Catalunya, especialment ubicats a Tarragona i Barcelona, el que ens permet oferir en aquestes dues províncies, un servei flexible, eficaç i adaptat a les seves necessitats. Amb la garantia que suposa, els més de 40 anys d’experiència dintre del transport de mercaderies.

Podem oferir un servei de transport de porta a porta, com també amb diferents recollides i diverses entregues.

Disposem de 18 semiremolcs amb lona, que permeten una càrrega, lateral, superior i posterior, així com 7 semiremolcs frigorífics per a mercaderies peribles que necessiten ser transportades a temperatures controlades. Els nostres vehicles frigorífics estan dotats de termògraf per poder realitzar un control de la temperatura i garantir la cadena de fred.

Tots els nostres vehicles compten amb la tecnologia més innovadora que ens permet controlar a temps real la seva localització pel sistema de GPS, d’aquesta manera podem informar els nostres clients en tot moment on és troba la seva mercaderia, i garantir d’aquesta manera la traçabilitat dels seus productes.

GRUPATGE

L’opció del grupatge és la més adient quan no es disposa de suficient mercaderia per omplir un camió, podem oferir mitges càrregues o quarts de camió.

Podem fer aquest servei per a tota la península, amb especialitat de les Terres de l’Ebre a Barcelona.

Amb aquesta opció podem agrupar diferents productes de diversos clients per fer un enviament i optimitzar els costos, oferint així als nostres clients un preu competitiu.