El nostre sistema de xarxa optimitza la cadena de subministrament dels nostres clients a través dels diferents hubs central i regionals, implantats a la Península.

Cada delegació de la Xarxa Pall-Ex recull la mercaderia dels seus clients i la transporta fins al hub corresponent. Gràcies a l’eficiència de la nostra xarxa, els clients es beneficien d’un transport optimitzat mitjançant la nostra infraestructura de hubs situats en punts principals de la península; per a enviaments des d’1 palet a qualsevol destinació.
La ubicació estratègica dels nostres hubs facilita el transvasament de la mercaderia des d’origen a destinació de la forma més eficient. Cada expedició queda assignada al centre òptim de consolidació per al seu lliurament immediat.

Connexió directa entre delegacions

Formant part del model operatiu Pall-Ex, cada delegació compta amb la possibilitat d’enviar la mercaderia dels seus clients de manera directa a la delegació de destinació sense necessitat de transitar per cap hub.

L’avantatge de Pallex

és que permet enviar o recollir mercaderia des d’un petit palet de 20 kg fins a 1200 kg, amb un excel·lent servei (Prèmium 24 h / Estàndard 48 h) servei Espanya i Portugal.