RESUM DE LA NOSTRA HISTÒRIA

El dia 10 de gener de 1977 Joan Mencía Muñoz i el seu germà Casimiro compren als germans Pellisa de Roquetes un camió Pegaso matrícula M-737543, i amb aquest vehicle comencen la trajectòria empresarial amb la distribució de Coca-cola des de Barcelona als diferents magatzems de tota la província de Tarragona. Al llarg de tots aquests anys, hem continuat amb aquest servei, ampliant la flota de vehicles i els serveis a oferir als nous clients. Avui en dia, tenim opció d’oferir transport en lona i en frigorífic.

Actualment tots els nostres tràilers pertanyen a la marca Volvo, que ofereix ames d’una eficiència energètica i compromís amb el medi ambient, el millor sistema de seguretat en carretera.

Els nostres treballadors compten amb una llarga experiència dintre del món del transport aportant el nostre pilar més fort dintre de l’empresa, oferint als nostres clients la puntualitat i serietat que  requereix el servei. Amb el sistema de GPS a cada vehicle ens permet controlar a temps real la localització de la mercaderia, garantint la traçabilitat del producte que transportem.

Benedicció de Sant Cristòfol Montepio de conductors,

primer camió Volvo nou.

La figura del colóm ha acompanyat als nostres camions des de l’inici

de la nostra trajectòria empresarial.